Historia

MAUSTEMESTA on järjestänyt kuuluisaksi tulleita IRTOMAUSTEMARKKINOITA vuosina 1991-2016. Pääosin maustemarkkinat järjestettiin Citymarketeissa ja Supermarketeissa; Helsingissä, Vantaalla, Järvenpäässä, Turussa, Kaarinassa, Raumalla, Riihimäellä, Nummelassa, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Vaasassa, Seinäjoella, Kokkolassa, Salossa, Forssassa, Mikkelissä ja tietenkin Lahdessa. Nyt näitä ihania mausteita ja vieläkin laajempana valikoimana saa vihdoinkin Maustemestan verkkokaupasta! Kyselyjä maustemarkkinoista ja mausteista on tullut ja tulee paljon eli nyt näitä saa!

HSW Markkinointi on Sanna Vileniuksen omistama perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1993. Maustemesta on yhtiön omistama tuotemerkki ja rekisteröity aputoiminimi, sekä Lahdessa toimivan vähittäismyymälän nimi. Maustemesta-myymälä täytti juuri 27 vuotta!

Yritys on markkinointilähtöinen elintarvikkeiden maahantuoja ja jakelija. Liiketoiminta perustuu hyviin selektiivisiin asiakassuhteisiin sekä erilaistuneeseen ja kokeilevaan tuotekategoriaan. Yrityksen tavoitteena on yhdessä asiakkaidensa kanssa rakentaa hyvistä tuoteideoista toimivia markkinointikonsepteja.